IDA 2022 IS OPEN FOR SUBMISSIONS
Share on Social Media
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guizhou Medical University Dental Clinic, Guiyang Architectural Design Institute Co., Ltd. | International Design Awards Winners

Guizhou Medical University Dental Clinic

CompanyGuiyang Architectural Design Institute Co., Ltd.
Lead DesignersLi Xiongming
Project LocationGuiyang, China
ClientStomatological Hospital of Guizhou Medical University
CreditsPhoto by: Li Xiongming
Prize(s)Silver in Interior Design / Conceptual
Entry Description

As the core area of the whole project, the reception desk plays a leading role in the logical composition of the space. In other areas, the shape of the seat table is consistent with the height of the reception table, which continues the mobility and unity in space. The diagnosis and treatment area on the second floor adopts a semi-open design. The glass partition seems to be simple in design but hides a few ingenuity, which can not only make the division of areas clear, but also meet the needs of transparent lighting.