2021 AWARDS OPEN NOW! ENTER HERE
Share on Social Media
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners
Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center, Shenzhen Innest Art Co., Ltd. | International Design Awards Winners

Guangzhou YUEXIU Xingyue Mountainside Sales Center

CompanyShenzhen Innest Art Co., Ltd.
Lead DesignersYu Chao, Guanghui Zeng
Design TeamYu Chao, Guanghui Zeng
Project LocationGuangzhou City
ClientYUEXIU Group
Prize(s)Gold in Interior Design / Commercial
Entry Description

The project combines and reconstructs the natural laws of “turning cocoons into butterflies” with artistic imagination, forming a complete design framework, which is gestation, transformation and completion.
In accordance with the architectural characteristics, the project manages to arrange a proper function division. While maintaining the order of the space, the project sets a more flexible behavioral lines and gives the space a harmonious background. Also, designers bring the abstract butterfly wing elements into the project which echoes with the space theme.