cm2 offices

Lead DesignerLeticia Serrano
Prize(s)Honorable Mention
Entry Description

The building presented a very interesting challenge: the irregularly shaped 200-square-meter floor plans imposed many restrictions on the interiors. No suspended ceilings were allowed, and the metal and glass façades and concrete walls could not be perforated or altered. The entire interior space had to be self-supporting and a solution was needed to conceal the installations under the floor or within the structure.


Wooden partitions and metal and glass frames divide the space, and are not connected to the concrete slabs, creating a free-flowing and open sensation while still demarcating the areas by their different uses.

Simple and timeless materials such as wood, metal and stone were used for the finishes, combined with the green of the vegetation visible through the main façade.