IDA 2022 IS OPEN FOR SUBMISSIONS
Share on Social Media
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners
Beishan Kindergarten, ZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE | International Design Awards Winners

Beishan Kindergarten

CompanyZHEJIANG PROVINCIAL-SUBORDINATE ARCHITECTURAL DESIGN INSTITUTE
Lead DesignersJia Lu
Design TeamSuanyang Mou, Guoliang Chen, Liuming Sun, Jie Mei, Xiaobin He, Liede Wang, Fei He, Qianxuan Wang
Project LocationHangzhou, China
ClientZhejiang Provincial Government Offices Administration
CreditsPhoto by: Xiaogang Zheng
Prize(s)Gold in Interior Design / Institutional
Entry Description

Inheritance, heritage, and innovation are the design concepts of the overall kindergarten. The design first keeps a "memory", effectively retaining the original low-rise buildings and increasing the unified planning of corridors and facades. The red-roofed and beige buildings are combined with the continuous wooden corridors, set off by the mountains. The middle is a kind of low-key and quiet beauty, which makes the building become the memory of the courtyard of the old Beishan inherited from the background.