IDA 2022 IS OPEN FOR SUBMISSIONS
Share on Social Media
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners
JCD. Office Space, JCD. interior design | International Design Awards Winners

JCD. Office Space

CompanyJCD. interior design
Lead DesignersBo Li
Project LocationWuxi, China
ClientJCD. interior design
CreditsPhoto by: Ingallery
Prize(s)Gold in Interior Design / Office and Service center
Entry Description

The protagonist of this project is a design studio located in Qi Mountains, Jiangyin. It was originally a residential building but was later converted into an office space by us. The house has two floors. On the second floor are two independent office areas, which are used by the designer for office work. Each office area has large floor-to-ceiling glass and independent outdoor terraces. The terraces are used for rest. In many cases, people's spiritual recovery is dependent on Natural. Then, we get an architectural space with natural green plants on one side and office space on the other.