IDA 2022 IS OPEN FOR SUBMISSIONS
Share on Social Media
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners
Back Bay, Shanghai PTArchitects | International Design Awards Winners

Back Bay

CompanyShanghai PTArchitects
Lead Designers Ren Xiangyi, Hu Qiao
Design TeamLuo Rongqing, Zeng Rong, Cheng Ying, Niu Fanghua, Lv Qingsong, Shi Yurui, Chang Dan, Gao Lu
Project LocationNanjing, China
Client Gemdale Group
CreditsPhotography: Yuan Yang, Zeng Jianghe
Prize(s)Gold in Architecture Categories / Retails, Shops, Department stores, Mall
Entry Description

Back Bay is located in Jiangning District, Nanjing. It belongs to Yangtze River Delta, closed to Shanghai and Suzhou, with a superior location equipped with fast and convenient transportation for coming in and out. The spaces are used for commercial, also including sales center, education, scientific research and public living room.

The building is upgraded upon classic brown stones. Brick-red aluminum plates, charming lake view, environment-friendly pergola, glassy water, and “floating” buildings, all brings spiritual and visual impacts on sensual experience.