IDA 2022 IS OPEN FOR SUBMISSIONS
Share on Social Media
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners
Baishaquan Club, G Lab by GAD | International Design Awards Winners

Baishaquan Club

CompanyG Lab by GAD
Lead DesignersXuan Wu
Design TeamPei Zhou, Xiangming Qi, Yang Qiu
Project LocationHangzhou
Clientgad design
CreditsPhoto by Guangkun Yang
Prize(s)Silver in Architecture Categories / Renovation, Gold in Architecture Categories / Architectural Lighting
Entry Description

Baishaquan Club is a reconstruction of existing self-build house.Located in a crowded block,it is important hwo to corporate with surroundings.G lab cover the original facade with white perforated aluminum plate to create semitransparent sense inside and outside.The building opens in the east side where the scenery is the best.Besides,two yards are placed in the north and south,which hints the boundary of the project.
Baishaquan club lookes like a mild "invader" in the traditonal block.Although different in outlooks,it corporates with surroundings in a unique but proper new way.