TOPOSITION Construction Office

Lead DesignerLO, KENG-FU
Project LinkView
Prize(s)3rd Place in Interior Design / Office
Entry Description

The architecture is an office near outside of the headquarters; the curved wall at the entrance is created to connect office and headquarters, by using stone materials extend to interior space from outdoors.
The colors of the floor and bookcase separate the working and leisure area, and make stable and flowing route for working and moving. The light at the end of the corridor becomes a guide for the route in space and extends green and nature into the space.
The bookcase is used to make the sense of penetration between floors. By combining the upper and lower bookcase, the connection between two floors is increased, and the boundaries between floors are removed. Stairs are built every stair as floating space. The platform under the floor is used to remove the pressure to ease the impact between floors.

Bio

Interior Design
Architecture Design