AXA

Lead DesignerJuan Carlos Baumgartner
Project LinkView
Prize(s)2nd Place in Interior Design / Office
Entry Description

With the move the opportunity was taken to redesign its spaces so that all the collaborators of this company can do their work efficiently and productively in a contemporary environment that encourages collaboration and increases the quality of service. The project is developed in a single building with an area of approximately 23,000 m2, inspired in the commitment, participation and purpose of citizen movements that implement solutions in order to strengthen Mexican society; this is achieved through open functionality in order to achieve greater productivity and efficiency in a first-rate, interesting, fresh, fun, collaborative and transparent work environment that reflects its corporate identity and promotes contact between its collaborators and leaders.

From the main floor to level 6, movement, dynamism, fluidity of communication, comfort and wellbeing are integrated, with materials, furniture, lighting and color accents that emphasize its transparency and accessibility which promotes its business culture creating new forms of work.