Design Director

Lead DesignerChung-han, Tang
ClientChung-han Tang
Prize(s)2nd Place in Interior Design / Institutional
Entry Description

Two independent dental clinics are separated in a vertical
three-storey space. Each clinic needs their own independent
entrance, yet also needs maintain the flexible circulation for
logistics. Therefore, regarding the spatial circulation design,
we introduced the flowing image as circulation guidance. To
separate the different diagnosis projects and customers
within the clinics in this vertical space, we utilized our
theme, Curvature / Dimension and Extension, to separate
them into different layers of segment atmospheres by using
volume mass ranging from simple ones to complicated
ones and materials ranging from light ones to dark ones,
creating an unprecedented dental space experience.

Curvature
Transformed from human body images.
Hoping to bring organic, living and circulating images into
space.

Dimension
With the meaning of layer, we hope to present natural
layers within space series and volume mass molding.

Extension
By inserting functional spaces in long lineal spaces to
compress the corridor.

Bio

Our design comes from the enthusiasm toward life
Vital, simple, Asian

In our series project,
It strongly reveals the color of the area, merging them into the concept of interior architecture.

Emotions expressed through the material.
Time recorded by the shades.

Born in Asia, initiated from the East.
Tell the story of space with the most profound humanities.