PRIVATE CARPORT AND GARAGE IN A SWISS VILLAGE

CompanyB29 SA
Lead DesignerThomas Bregman
ClientJean-Baptiste Geley
Prize(s)3rd Place in Architecture Categories / Exhibits, Pavilions and exhibitions
Entry Description

This garage is situated in the rustic village of Tannay, Switzerland. Designed to host
the client`s beloved vehicles, it offers various spaces with different qualities,
maintaining a dynamic but discrete and elegant presence in the context. The project is a
sequence of three separate spaces: The entrance, an enclosed garage and a double
underground, unaccesiible parking. The central and main building of the composition
consists of a rectangular black brick shell with an external, exposed reinforced concrete
structure that supports the extended, long gabled roof. This roof creates an open but
covered exterior space in front of the garage offering more spatial options without
excessive construction. In the details, an industrial function-oriented style gives to the
building a special character that blends interestingly with the rural enviroment.