EARTH coiffure beauté

Lead DesignerTaiju Yamashita
ClientTaiju Yamashita
Project LinkView
Prize(s)Honorable Mention
Entry Description

The owner, who operates over 220 beauty salons in
Japan, was in need of revamping Regulation for a new
approach to customer development. The company has
many fans, having opened many locations that glitter
with a sense of exclusivity befitting the special occasion
represented by having one's hair done. However, it was
essential to create a space where even more people
would feel comfortable. The first new Regulation shop
will be located on the outskirts of Tokyo. It was
necessary to find a way to express essential beauty
through the space while remaining in harmony with the
suburban locale. We settled on the concept of “a fusion
of contradictory elements.” By combining contrasting
materials such as wood and earth, which evoke a sense
of organic beauty, with inorganic yet urban elements
such as stainless steel and concrete, we aimed to create
a space that was sophisticated yet comfortable.